Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tepelné mosty - Detaily pro nízkoenergetické a pasivní domy

Tepelné mosty - Detaily pro nízkoenergetické a pasivní domy
27 %

146  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Stavebnictví se v současné době stále více ubírá směrem k co největším úsporám energií a tím i k výstavbě nízkoenergetických a pasivních domů. S tím úzce souvisí i problematika tepelných mostů, která je obsahem této publikace. Velmi praktická příručka předkládá projektantům, konstruktérům, dodavatelům staveb i studentům 85 prověřených, spočítaných a funkčních detailů. Stavební detaily respektují českou realitu, české způsoby stavění a obvyklé stavební materiály. Jednotlivé detaily byly vybrány v kritických místech obvodových konstrukcí a prověřeny v několika variantách. Kniha Tepelné mosty - Detaily pro nízkoenergetické a pasivní domy je pokračováním dlouholeté práce ing. Romana Šubrta věnované tomuto oboru a navazuje na předchozí velmi úspěšné díly.
Autor:
Nakladatel: Grada
ISBN: 978-80-247-4059-1
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 192
Zařazení: tepelná ochrana budov kolektivní monografie stavební konstrukce pasivní domy stavební tepelná technika tepelné mosty
Mohlo by se vám také líbit..