Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Místnost 19

Místnost 19
36 %

256  Kč 399 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Na zahájení filmového festivalu Berlinale zhlédne zděšené publikum místo úvodního filmu hrůzný klip, zobrazující vraždu mladé ženy – dcery primátora.\nVyšetřování se spolu s kolegy z LK A ujmou Tom Babylon a psycholožka Sita Johannsová. Ale primátor něco skrývá a kolem něj se jako hradba semkne skupina celebrit.\nTom a Sita musí najít odpovědi na mnoho otázek: Jde jen o fikci, nebo o skutečnou vraždu? Komu je určen děsivý vzkaz od vraha a kameramana v jedné osobě? Jakou roli hraje v případu číslo 19, zanechané pachatelem na místě činu? A kdo je dívka z publika, která jako by z oka vypadla Tomově malé sestřičce Viole, jež zmizela už před dvaceti lety?

\n

Když je unesena další dívka, vyšetřovatelé se zoufale snaží najít souvislost. Dojde ale i k dalším činům, které s oběma případy zdánlivě nesouvisí. Vyšetřování je následně zavede do společnosti současných celebrit, do světa korupce, do berlínského kriminalizovaného „polosvěta“ demi-monde a k různým zločineckým kreaturám – stejně jako do dávné minulosti, do doby krátce po pádu berlínské zdi. Ústřední dvojice zjišťuje, že v případu hraje roli i jejich vlastní minulost – hlavně Sita si musí připustit, že má s případem více společného, než by chtěla…

Autor:
Nakladatel: DOBROVSKÝ s.r.o.
ISBN: 978-80-7642-085-4
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná bez přebalu
Mohlo by se vám také líbit..