Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sousedská ruleta

Sousedská ruleta
12 %

351  Kč 399 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Micke a Bianca se přestěhují do klidné vilové čtvrti, která se zdá být pro ně a jejich dvě děti ideální. Jak se však postupně seznamují se svými novými sousedy, začínají pociťovat neklid.\nBydlí zde bývalá modelka Jacqueline, která nemá svůj život tak úplně pod kontrolou, se synem Fabianem, který je jiný než ostatní děti. V sousedství žije také Ola, jenž se vyrovnává s následky, které na jeho psychice zanechalo loupežné přepadení, a je čím dál tím posedlejší bezpečností v jejich vilové čtvrti. A pak jsou tu důchodci Gun-Britt a Ake, kterým neujde jediný krok sousedů.\nKdyž Biancu před domem srazí auto, zpočátku to vypadá na tragickou nehodu. Jenže zatímco žena v nemocnici bojuje o život, policie i obyvatelé čtvrti o tom začínají pochybovat. Micke vždy věřil ve spravedlnost, jenže co když se člověk musí uchýlit k násilí, aby jí dosáhl?

\n

Sousedská ruleta je napínavý psychologický thriller od bestsellerového švédského autora Mattiase Edvardssona o úskalích sousedských vztahů.

\n
Autor:
Nakladatel: Kalibr
ISBN: 978-80-242-7698-4
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 360
Mohlo by se vám také líbit..