Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Šifra - Unikla sériovému vrahovi. Ten se pro ni teď vrací…

Šifra - Unikla sériovému vrahovi. Ten se pro ni teď vrací…
8 %

366  Kč 399 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha. O jedenáct let později je z ní dospělá žena, zvláštní agentka FBI, která si nenechá nic líbit – a která si poté, co internetem proletí video, na němž se efektivně vypořádává s útočníky, kteří ji napadli ve virginském parku, získá i legie fanoušků.\nJenže se dívá i někdo jiný.

\n

Někdo, kdo Nině nemůže zapomenout starou křivdu.

\n

Odhodlaný potrestat tu, která mu unikla, spáchá vrah z Nininy minulosti brutální zločin, jen aby ji zatáhl do vyšetřování. Tím ovšem jeho hra teprve začíná. A díky internetu se do ní tentokrát zapojí víc lidí než kdy dřív.\nJeho hádanky a slovní hříčky z něj možná udělaly zvrhlou hvězdu sociálních sítí – tajemného virtuálního ducha přezdívaného Šifra –, ale pro Ninu je pořád tím, kým byl kdysi: zrůdou přiživující se na utrpení slabších.\nAby ho dopadla, musí se spojit se spolupracovníkem FBI, psychoanalytikem Dr. Jeffrey Wadem. I jeho pronásledují stíny z minulosti, jenom společně však mají šanci – stopu za stopou, oběť za obětí – chladnokrevného vraha najít.

\n

Začíná závod s časem, který sleduje celý svět.

\n
Autor:
Nakladatel: Metafora
ISBN: 978-80-7625-162-5
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 376
Mohlo by se vám také líbit..