Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 18.04
PPL Čtvrtek 18.04
Osobní odběr Pátek 19.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Na kočku a na myš

Na kočku a na myš
47 %

192  Kč 359 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Pro Katherine Rossovou je čtyřiadvacetiletá Lily typická „sněhová vločka“ – křehký, nezdravě sebevědomý, neslušně upřímný, privilegovaný a politicky korektní mileniál, který udělá, co je třeba, aby se prosadil v novinářské branži, a neštítí se k tomu využít rodinné konexe. Zkrátka to má až příliš snadné.
Z pohledu Lily je Katherine přehnaně ctižádostivá stárnoucí (jednačtyřicetiletá) žena, zaměřená výhradně na sebe a svoji kariéru. Relikvie z dávných dob. Svým způsobem nesoudná, omezená a staromódní, která se ale nerozpakuje využívat ve svůj prospěch neplacené stážisty, jež s chutí ponižuje a dává jim jasně najevo, kdo je tady pán. Když Lily coby nová stážistka nastoupí do časopisu Leadership, jehož je Katherine šéfredaktorkou, otřese základy malého světa, jejž si Katherine vybudovala. Katherine novou posilou z hloubi duše pohrdá, ale přistihne se, že ji k Lily cosi táhne…
Najednou nejde o to, která z nich je lepší, ale kdo krutou psychologickou válku přežije.
Autor:
Nakladatel: IKAR
ISBN: 978-80-249-4360-2
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 368
Mohlo by se vám také líbit..