Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jurská sváča

Jurská sváča
36 %

447  Kč 699 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

V kategorii dětských her nenajdete příliš takových, které by byly určeny výhradně dvěma hráčům. Jurská sváča je jednou z nich. A opravdu vydařenou - vaši býložraví dinousauři se budou snažit sežrat co nejvíce trávy, zatímco je z pastvy budou neúnavně vyhánět masožraví Tyranosauři. Figurky jsou vtipné, herní mechanismus více než příjemný!

\n

Ono se to také, vzhledem k tomu, že autorem je slavný Bruno Cathala (Kingdomino, 7 Divů světa: Duel, Dice Town, Cyclades), dá očekávat.

\n

Hraje se na hrací desce složené ze čtyř dílů, které k sobě můžete libovolně přiložit (ne jen do čtverce). Na desce jsou položené žetony trávy, jejichž některé lícové strany ukrývají speciální efekty.

\n

Cílem hry je nasbírat - přesněji řečeno sežrat - více trávy než soupeř.

\n

V každém kole máte k dispozici dva tahy, během nichž můžete pohybovat jedním ze svých diplodoků nebo T-rexem. Pohyb smíte ukončit v okamžiku, kdy narazíte na jiného dinosaura, žeton trávy či okraj hrací desky.

\n

Cílem diplodoků je samozřejmě ukončovat pohyb trávovou svačinkou. Ta může být, jak již bylo řečeno, vylepšena o speciální efekty (například narození nového diplodoka, přelet diplodoka na jiné pole, sopečný výbuch, který spálí trávu apod.) - ano, nikoliv všechny efekty pro vás mají pozitivní dopad.

\n

Protože jsou zdroje omezené a vaši diplodoci neustále hladoví, sem tam se vyplatí pohnout T-rexem a vyhnat soupeřova diplodoka z hrací desky. Stane-li se, že některému z hráčů nezbyde na hrací desce již žádný diplodocus, automaticky prohrává (ať sežral trávy sebevíc).

\n

Jurskou sváču lze kombinovat s Jurskou véčou do týmové hry pro až 4 hráče.

\n

Hra obsahuje:

\n

4 herní plány (čtverec 3x3)\n10 úžasných figurek diplodoků (5 modrých, 5 žlutých)\n2 figurky strašlivého T-rexe\n28 žetonů trávy

Autor:
Nakladatel: Mindok
ISBN: 8595558304134
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: hračky/hry
Mohlo by se vám také líbit..