Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nirvana - Kompletní ilustrovaná monografie

Nirvana - Kompletní ilustrovaná monografie
15 %

676  Kč 799 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Roku 1991 obrátila Nirvana svým hitem „Smells Like Teen Spirit svět hudby bezděčně vzhůru nohama. V té době ovládali program MTV a popové žebříčky Michael Jackson a nudná hairmetalová seskupení, takže Nirvana představovala tolik potřebný návrat k punkem ovlivněnému rocku. Dva a půl roku po vydání „Teen Spirit spáchal frontman kapely 27letý Kurt Cobain sebevraždu a tím všechno skončilo. Fanoušci však jeho hudbu i názory udržují při životě dál. V rukách držíte vůbec první ucelenou obrazovou monografii Nirvany. Podrobný popis bouřlivých dějin kapely doplňují snímky z pódia i ze zákulisí, letáčky, singly, vstupenky na koncerty, plakáty a další memorabilia. Nechybí ani recenze desek, popis hudebních nástrojů a další zajímavosti. Autory textu knihy jsou uznávaní spisovatelé a novináři Charles R. Cross, Gillian G. Gaarová, Bob Gendron, Todd Martens, Mark Yarm, Jim DeRogatis, Alan di Perna, Greg Kot a Andrew Earles. Prvotřídními fotografiemi do publikace přispěli Charles Peterson, Kevin Estrada, Jay Blakesberg, Ed Sirrs, Ian Tilton a Steve Double.
Autor:
Nakladatel: HarperCollins Publishers
ISBN: 978-80-7391-820-0
Vazba: Vázaný
Počet stran: 192
Zařazení: 20.-21. stol. obrazové publikace literatura faktu 20. stol. Nirvana (hudební skupina) rock rockoví hudebníci hudební skupiny hudební průmysl
Mohlo by se vám také líbit..