Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Škola hry na příčnou flétnu II. díl

Škola hry na příčnou flétnu II. díl
8 %

122  Kč 132 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

V reedici právě vychází úspěšné první dva díly Školy hry na příčnou flétnu. Rádi bychom upozornili, že sešity jsou v souladu s osnovami a obsahují kompletní studijní materiál pro 1. cyklus ZUŠ.

Sešity obsahují různá cvičení, etudy původní i převzaté (ze školy Ernesta Köhlera), jsou orientovány na dechová cvičení a na nácvik ekonomického dýchání. V přílohách, obsahujících klavírní party přednesových skladeb, jsou obsaženy nejen skladbičky z různých stylových období, ale i původní flétnové skladby.

Prof. Ladislav Kantor doplnil sešity o třetí a čtvrtý díl pro pokročilé studenty, který připravujeme na prosinec 2011. Každý díl vyjde samostatně, aby sloužil konkrétnímu žákovi a byl pro něj finančně dostupný a snadno přenositelný.

Je mi velkou ctí mít možnost doporučit hudební veřejnosti tuto právě vycházející publikaci věnující se výuce príčne flétny. Nejen že jsem s ní doslova rostla od mých jedenácti let, ale mohu potvrdit velmi úspešnou praktickou aplikaci metod pana profesora Lubomíra Kantora v mé pedagogické praxi v zahraničí.

Učebnice obsahuje srozumitelné pokyny pro flétnisty-začatečníky, kteří teprve formují své hráčske návyky a dává možnost okamžitého využití nabytých poznatků v jednoduchých skladbách a lidových písních, zodpovídající probírané látce. Tato publikace zrcadlí celoživotní zkušenosti oddaného pedagoga, který žije svým posláním, předávat žákovi tou nejadekvátnější formou a s vtipem vědomosti založené na poctivém studiu problematiky tohoto krásného nástroje.

Mgr. Monika Streitová Art.D. flétnistka

Autor:
Nakladatel: MONTANEX a.s.
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 48
Mohlo by se vám také líbit..