Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Počítačem podporovaná algoritmická kompozice

Počítačem podporovaná algoritmická kompozice
17 %

490  Kč 587 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Kniha hudebního skladatele, hráče na bicí nástroje a pedagoga JAMU v Brně Dana Dlouhého je zaměřena na využití počítačových aplikací hudebními skladateli. Mapuje více než stovku kompozičních počítačových programů, které jsou doplněny online odkazy, a snaží se o jejich systematický popis a zhodnocení jejich využitelnosti pro profesionální hudební praxi.

\n

Autor přibližuje základní pojmy z oblasti počítačem podporované algoritmické kompozice, přináší stručný vhled do historie používání výpočetní techniky a softwaru pro tvorbu počítačových kompozic a pokouší se alespoň částečně odstranit terminologickou nejednotnost týkající se klíčových pojmů tohoto oboru.

\n

Počítačové programy podle autora nemají sloužit ke kompenzaci nedostatečného autorského potenciálu, naopak mají napomáhat v hledání paralel mezi nejrůznějšími hudebními prvky a podporovat kreativitu skladatele.

\n

Závěrečnou kapitolu tvoří analýza několika autorových skladeb, při jejichž tvorbě byly použity některé z popisovaných kompozičních programů.

\n

Součástí bohatě ilustrované knihy je seznam literatury a odkazů na konkrétní počítačové programy.

Autor:
Nakladatel: Janáčkova akademie múzických umění v Brně
ISBN: 978-80-7460-141-5
Rok vydání: 2018
Jazyk : Česko-Anglický
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 422
Mohlo by se vám také líbit..