Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Aktualizace I/1 2021 Daně z příjmů, Silniční daň

Aktualizace I/1 2021 Daně z příjmů, Silniční daň
12 %

78  Kč 89 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Navrhuje se navýšit současné procento, které si mohou dárci v úhrnu odečíst ze základu daně z 10%, respektive 15%, na 30% u fyzických i právnických osob, a to pouze dočasně.

\n

Titul obsahuje úplné znění zákonů po novele:\n•Zákon o daních z příjmů\n•Zákon o dani silniční\nUpozornění na změnu:\n•Zákon o oceňování majetku\n•Zákon o dani z nemovitých věcí

\n

Navýšení procenta, které si mohou dárci v souhrnu odečíst ze základu daně, podpoří motivaci dárců pokračovat v podpoře veřejně prospěšných aktivit a benefit z něj budou mít výhradně aktivní organizace, které se nespoléhají na státní dotace, ale jsou schopné získávat a udržovat si soukromé dárce.\nCílem navrhované změny je, aby se zvýšila motivace dárců a výše darů od právnických a fyzických osob v době ekonomické krize vyvolané pandemií neklesla. Primárním cílem novely tedy není ani tak zvýšení příjmů neziskových organizací z darů, ale jejich prosté udržení. \nNávrh zákona nebude mít žádný hospodářský a finanční dopad na rozpočty krajů a obcí.\nZměna je navrhována jako dočasné opatření platné pro zdaňovací období 2020 a 2021.

Autor:
Nakladatel: Poradce
ISBN: 9771335151125
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..