Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jak se zbavit strachu

Jak se zbavit strachu
21 %

276  Kč 349 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Strach je úžasný pomocník a zároveň zlý pán. Je nám evolucí dán, aby nás chránil, ale pokud ho špatně pochopíme, může nás i zničit. Přirozený strach motivuje ke zlepšení našeho života; abnormální strach paralyzuje, otravuje mysl a narušuje náš subjektivní svět.

\n

Životním úkolem je zbavit se strachu tím, že ho využijeme a zvládneme. Naše společnost je přitom obavami, dlouhodobým stresem a úzkostmi přesycená. Strach o život, který je přirozený a důležitý a ve skutečnosti nás chrání, se transformuje v destruktivní strach o ego.

\n

Kromě jiného přináší tato kniha řadu skutečných životních příběhů. Lze v nich najít poučení a možné řešení, jak si se strachem v životě poradit. Každá ze třiceti kapitol vás něčím obohatí. Jsou rozděleny do čtyř částí a na fenomén strachu se dívají z různých úhlů pohledu. První přibližuje jeho anatomii a v dalších autoři inspirativní formou vysvětlují, co skutečně ubližuje a co naopak pomáhá - včetně závěrečné části, která se symbolicky jmenuje Bonus.

Autor:
Nakladatel: Eminent
ISBN: 978-80-7281-564-7
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná s přebalem
Počet stran: 232
Mohlo by se vám také líbit..