Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rodina jako středobod života zdravé společnosti

Rodina jako středobod života zdravé společnosti
20 %

158  Kč 199 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Rodina je základem každé zdravé společnosti. A děti reprezentují její budoucnost. Pro pozitivní formování osobnosti mladého člověka je čím dál zásadnější, v jakém rodinném prostředí vyrůstá. Funkční rodiny vychovají děti, které odolají sociálně patogenním nástrahám dnešního světa a budou schopny přispět k větší rovnováze života na zemi i ve vztahu k morálním hodnotám, které nás utvářejí i přesahují. Tento sborník se snaží nastínit cestu, jak posílit českou rodinu v jejich základních funkcích. Mezi tvůrci publikace jsou jak univerzitní pedagogové, tak odborníci z praxe, kteří bedlivě hlídají tenkou hranici mezi soukromým a veřejným zájmem.

\n

OBSAH: Monika Němečková: úvodní slovo Jana Jochová: Rodina včera, dnes a zítra Klára Vítková Rulíková: Rodinná politika éry normalizace. Fenomén „Husákovy děti Věra Kuchařová: Proměny státní rodinné politiky od devadesátých let XX. století Dana Hamplová: Proč potřebujeme rodinu a manželství Stanislav Volák: Krize rodiny jako příčina úpadku Evropy Jana Seemanová: Skloubení práce s péčí o děti z pohledu práva Jan Pivoda: Jak sociální dávky (ne)pomáhají rodině Harald Christian Scheu: Vliv EU na rodinné právo členských zemí. Příklad manželství Jakub Kříž: K právním souvislostem redefinice manželství Leona Hozová: Podoba české rodiny v postmoderní době Katalin Novák: Maďarský model rodinné politiky Blanka Vildová: Práva dětí versus práva biologických rodičů (na pozadí hrozby privatizace systému o ohrožené děti) Ivo Patta: Správně provedená důchodová reforma je klíčem k naší budoucnosti Mart in Kahoun: Rodina jako svépomocná ekonomická jednotka

\n
Autor:
Nakladatel: Olympia
ISBN: 978-80-908340-0-2
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 114
Mohlo by se vám také líbit..