Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Babičky na tahu

Babičky na tahu
8 %

320  Kč 349 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Rose, Tess, Della, Pam a Jenny – pět sedmdesátnic z anglického Exeteru, které se seznámily při lekcích aqua aerobiku a jedna by za druhou dala ruku do ohně, netuší, že jejich poklidný život má nečekaně nabrat pořádné obrátky.

\n

Jenny se totiž rozhodne znovu vdát, a ke všemu za muže, kterého ani moc dlouho nezná. Ale to je pro její přítelkyně ten nejmenší šok! Eddie, Jennin nastávající, totiž se svým synem vyráží oslavit zásnuby do Las Vegas, a Jenny se tím rozhodně nehodlá nechat zahanbit.

\n

Její rozlučka se svobodou se bude konat v nejkrásnějším a nejromantičtějším městě na Zemi – v Paříži! A bude to velké!

\n

Dámy to ve stínu Eiffelovky rozjíždějí jako zamlada. Procházejí se po památkách, popíjejí šampaňské, užívají si francouzskou kuchyni a vůbec městu světel dokazují, že věk je opravdu jenom číslo.

\n

Zároveň ale i samotná Paříž odhaluje nové věci jim. Nové radosti, nové možnosti, perspektivy a sny. A možná nakonec tenhle výlet změní i je samé. Ustrnout na místě totiž není žádná výhra ani na stará kolena.\nA život po sedmdesátce zdaleka nekončí!

\n

Od autorky bestselleru Ještě to nebalím, vzkazuje babička.

Autor:
Nakladatel: Metafora
ISBN: 978-80-7625-176-2
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 304
Mohlo by se vám také líbit..