Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Outdoor Křivoklátsko a Český kras

Outdoor Křivoklátsko a Český kras
16 %

110  Kč 131 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města. Je určen především těm, kteří chtějí zdolávat skalní převisy, nahlédnout do tajemných zákoutí jeskyní, sjíždět peřeje zdejších řek a potoků, těm, pro které je zdejší zvlněná krajina výzvou a jsou rozhodnuti její vrcholy s chutí překonávat na kole či pěšky, i těm, kteří se rádi nechají inspirovat nápady na zajímavé výlety a chtějí dobít adrenalin prostřednictvím nejrůznějších outdoorových aktivit - například boulderingem na petrohradských kamenech, terénní jízdou na horském kole, dobrodružným hledáním trilobitů, jízdou slalomovou dráhou na kánoi či kajaku. Zjistíte, že dobrodružství se dá zažít na mnoha místech, jen je třeba zvolit si to správné - a s tím vám pomůže právě tato ojedinělá publikace, na jejíž další díly se už teď můžete těšit!
Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 80-247-2028-0
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 120
Zařazení: Křivoklát (Česko : oblast) turistické průvodce cykloturistika turistika skálolezectví sporty v přírodě vodní turistika Český kras (Česko)
Mohlo by se vám také líbit..