Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Snadné těstoviny

Snadné těstoviny
25 %

134  Kč 179 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Těstoviny nejsou drahé, sušené dlouho vydrží, jsou syté a samozřejmě i chutné. Můžete je podávat v polévkách, jako salát, s masem, rybami a plody moře nebo jen se zeleninou. Další kuchařka z nové řady snadných receptů vás naučí desítky jednoduchých a rychlých receptů právě na těstoviny. Vyzkoušejte například hustou fazolovou polévku s těstovinami, těstovinový salát s rajčaty, mušličkový salát s bazalkou a opékanými paprikami, olivami a mozzarellou, vřetena se slaninou, vejci a žampiony, šafránové nudle se šunkou, rigatoni s klobásou chorizo a žampiony nebo pappardelle s kuřetem a houbami…

Snadné – to je nová edice kuchařských a cukrářských knih určených pro moderní amatérské kuchaře a cukráře. Každá z nich obsahuje 100 receptů vhodných pro každodenní vaření či pečení a nabízí obrovskou škálu možností. Pokud vám občas schází kulinářská inspirace, pak je každý z těchto nenáročných receptů doplněn fotografií hotového jídla, která zaručeně roztančí vaše chuťové buňky. Vaření a pečení ještě nikdy nebylo jednodušší!

Autor:
Nakladatel: SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí
ISBN: 978-80-7391-722-7
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 208
Zařazení: kuchařské recepty těstovinová jídla
Mohlo by se vám také líbit..