Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 28.05
PPL Úterý 28.05
Osobní odběr Středa 29.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

 Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
21 %

1449  Kč 1 826 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Presents chapters on classic categories of confection: tarts, cream puffs, puff pastry, creams and custards, breads and pastries, cakes and petits fours. This book offers an overview of the required techniques, followed by dozens of recipes. It features hundreds of colour photographs, insider tips and information on tools and ingredients.
Autor:
Nakladatel: Stewart, Tabori & Chang Inc
ISBN: 9781584798033
Rok vydání: 2009
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 496
Mohlo by se vám také líbit..