Fondue, raclette a horký kámen
17
%
123 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nové způsoby vaření přímo "na stole" - fondue, raclette, grilování na horkém kameni - jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel. V této knize najdete nejen klasické předpisy pro všechny tři způsoby přípravy těchto jídel, ale dozvíte se také, jak připravit nejrůznější omáčky, dipy a rafinované přílohy. Prostě pro každou chuť i pro každý mlsný jazyk tu najdete to pravé. Návodná kniha je plná barevných fotografií. U každého receptu jsou uvedeny údaje o nutriční a energetické hodnotě.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Cosmopolis |
ISBN: | 80-247-1171-0 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla • fondue • raclette |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Česká raw food
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Dokonalá jízda na motocyklu
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 1
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Matematika - Příprava na státní maturitu
Kolektiv Autorů
-
Občanské právo hmotné 2 - Díl druhý: ...
Kolektiv Autorů
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Jídelníček kojenců a malých dětí
Martin Gregora
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák