Kvások (slovensky)
17
%
310 Kč 375 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi.
Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.
Autor: | Mančíková Lenka |
Nakladatel: | NOXI |
ISBN: | 978-80-8111-467-0 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Bylinky z babičkinej záhrady
Latečková Miriam
-
Řeč emocí - Co se vám emoce snaží říct
McLarenová Karla
-
Zápal, skrytý zabijak
David Frej
-
Druhá
Táňa Keleová-Vasilková
-
Cukr a sůl
Keleová-Vasilková Táňa
-
Přítelkyně
Táňa Keleová-Vasilková
-
Pozlátko
Keleová-Vasilková Táňa
-
Lék na smutek
Táňa Keleová-Vasilková
-
Květiny pro Lauru
Keleová-Vasilková Táňa
-
Kouzlo všednosti
Keleová-Vasilková Táňa
-
Dva životy
Keleová-Vasilková Táňa
-
Afirmace
Mendel Jan
-
Máma pro Veroniku
Keleová-Vasilková Táňa
-
Já a on
Keleová-Vasilková Táňa
-
Nikdy
Keleová-Vasilková Táňa
-
Jak nezemřít - Objevte potraviny, kte...
Greger, Michael