Kuchařka Horkovzdušná trouba pro začátečníky
5
%
62 Kč 65 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka seznamuje s principy použití horkovzdušné trouby v moderní kuchyni a přináší mnoho zajímavých receptů.
| Autor: | Karina Havlů; Vladimír Doležal; Miloslav Martenek |
| Nakladatel: | Nakladatelství DONA s.r.o. |
| ISBN: | 80-85463-80-6 |
| Rok vydání: | 1997 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 132 |
| Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • horkovzdušné trouby |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Kochbuch
Vladimír Doležal
-
Jídlo, které je skutečným jídlem
Barbora Havlová
-
Domácí krabičková dieta 3
Alena Doležalová
-
Raději vidličky než nože
Gene Stone
-
Umělá inkubace a ruční odchov papoušků
Matthias Reinschmidt
-
Dobrman
Ivana Lupečková
-
Domáca krabičková diéta
Alena Doležalová
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Pražská labužnická zastavení
Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček
-
Černí kakaduové
Neville Connors
-
Leonberger - nové vydání
Daniela Pavlovská-Kuntová
-
Proudy z červené země
Natasha Illum Berg
-
Daně s úsměvem
Václav Boněk
-
Pohádkové příběhy od Boubínského potoka
Wimmer, Eva
-
Rychlé večeře
Alena Doležalová
