Morské špeciality (slovensky)
28
%
85 Kč 119 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého
Predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora
Varíme, vyprážame, dusíme, grilujeme, pečieme a zapekáme
Morské špeciality so zeleninou, ovocím, syrmi a vínom
Ako správne vyberať čerstvé i zmrazené suroviny
Najdôležitejšie pravidlá tepelnej úpravy pokrmov z morských živočíchov
Autor: | Cornelia Adam |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 80-7181-722-8 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 64 |
Další knihy z edice Varíme s potešením