Variace na pštrosí téma
17
%
94 Kč 113 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Také v poslední době váháte, zda koupit či nekoupit maso nabízené v obchodech? Náhradou bez zdravotních rizik se může stát pštrosí maso, o jehož přednostech se můžeme přesvědčit už i u nás. Pštrosí maso je vhodné pro každou úpravu. Pštrosí maso lze tedy péci, smažit, grilovat, vařit, dusit, jedním slovem - připravovat všemi známými způsoby. Vyzkoušejte taky vy, jak pštrosí maso chutná.
| Nakladatel: | MONTANEX a.s. |
| ISBN: | 80-7225-049-3 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Kniha |
| Zařazení: | kuchařské recepty • pštrosí maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
Deaconová Carol
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Celoroční plánovací kuchařka
Kamila Procházková
-
Naše hustý kaše
David Borozidis, Jana a Emílie Borozidu
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Sůl země
Milan Pitlach
-
Vladimír Menšík a jeho filmy
Lumír Holčák
-
Borůvkový vrch
Jan Blaštík
-
České horní právo díl. II
Roman Makarius
