Variace na pštrosí téma
17
%
94 Kč 113 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Také v poslední době váháte, zda koupit či nekoupit maso nabízené v obchodech? Náhradou bez zdravotních rizik se může stát pštrosí maso, o jehož přednostech se můžeme přesvědčit už i u nás. Pštrosí maso je vhodné pro každou úpravu. Pštrosí maso lze tedy péci, smažit, grilovat, vařit, dusit, jedním slovem - připravovat všemi známými způsoby. Vyzkoušejte taky vy, jak pštrosí maso chutná.
Nakladatel: | MONTANEX a.s. |
ISBN: | 80-7225-049-3 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Kniha |
Zařazení: | kuchařské recepty • pštrosí maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Krevní skupina 0
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
Výživa pro maximální sportovní výkon
Heidi Skolnik
-
BBQ kuchařka
DJ BBQ
-
Krevní skupina A
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
Babicovy dobroty
Babica Jiří
-
Krevní skupina B a AB
Olga Mengerová; Pavla Momčilová
-
Dieta Zácpa
Pavel Kohout
-
Babicovy dobroty 2.
Jiří Babica
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Pro mlsné jazýčky
Jiřina Bohdalová
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Kuchařka pro zamilované
Jaromír Pelc
-
Sůl země
Milan Pitlach
-
Vladimír Menšík a jeho filmy
Lumír Holčák
-
Borůvkový vrch
Jan Blaštík
-
České horní právo díl. II
Roman Makarius