Mediterranée Recety středomořské kuchyně
11
%
159 Kč 178 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha o tom, že kulinářské umění a způsoby stolování patří k tomu, čím se lidská kultura liší od přírody.
| Autor: | Zdeněk Justoň |
| Nakladatel: | Daniel Podhradský - Dauphin Praha |
| ISBN: | 80-86019-57-8 |
| Rok vydání: | 1998 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu matná |
| Počet stran: | 140 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • národní jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ekonomie přírodních národů
Zdeněk Justoň
-
Čtyři stěny
Alžběta Bublanová
-
Doteky
Eva Kantůrková
-
Tati!
Eva Kantůrková
-
Nečekej, až zajde slunce!
Eva Kantůrková
-
Velké hřbitovy v měsíčním svitu
Georges Bernanos
-
Návrat k sově
Ádám Bodor
-
Delikatesy
Jan Vodňanský; Miroslav Huptych
-
Práce s mraky
Michal Maršálek
-
Pavián
Naja Marie Aidt
-
Největší ponorka na světě
André-Marcel Adamek
-
Neděle sv. Snipera
Tomáš Weiss
-
Velký český kuchařský lexikon
Josef Bittermann
-
Letná: První kroky na měsíci
Michal Maršálek
-
Anděl s černým křídlem
Alois Marhoul
-
Víc než žena
Mojca Kumerdej
