Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 19.06
PPL Středa 19.06
Osobní odběr Čtvrtek 20.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vážně, to je síla

Vážně, to je síla
15 %

263  Kč 311 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Ve 2. dílu z trilogie „Vážně“ od autora Karla Rašína s názvem „Vážně, to je síla“ se čtenář přesune od zábavných příhod z jeho života i směrem k zážitkům, které jsou přece jen mírně za hranou. Jejich prožití zanechalo jisté šrámy na duši autora, avšak zvládl se s nimi vypořádat s vtipem jemu vlastním. Dramatické a silné příběhy staví na dějích, které se běžně nemohou stát, jaké ještě nikdo zřejmě nevymyslel a které náš hrdina Karel musel odžít, aby je mohl v budoucnu literárně pojmout a obohatit nás tak o zábavu a napětí.
Autor dospěl k názoru, že zamlčování některých tabu k ničemu nevede a k terapii již vůbec ne, proto se vrhnul po hlavě do náruče kritické veřejnosti i se svým tajemstvím. Též v tomto dílu Karlovy série nalezneme povídky mile slaďounké, avšak i kousky, jež svou hořkostí předčí čaj z pelyňku. Jako bonus se dozvíme ještě pokračování nosného příběhu, tedy to, jak se dále vyvíjel jeho osud na vojně po odsouzení za nezdařenou službu na bráně...

Autor:
Nakladatel: Exopolitika
ISBN: 9788027074037
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 186
Mohlo by se vám také líbit..