Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

NUK hrnek Mini Magic Cup 160ml

NUK hrnek Mini Magic Cup 160ml

278  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Naučit se pít je ve vašich rukách. Hrneček NUK Mini Magic Cup umožňuje i těm nejmenším pít jako velké děti. 360° pitný okraj podporuje dítě ve snaze učit se pít podél celého okraje - skoro jako u běžného hrnečku. Jediný „kouzelný rozdíl“ je ten, že nápoj z hrnečku nevyteče díky silikonovému disku, který utěsňuje víčko zevnitř. Pití je dětská hra - stačí jednoduše sát hranu hrnečku.  Hrneček je navíc mimořádně malý a snadno se drží. Díky ergonomicky tvarovaným držátkům ho snadno mohou držet i malé prstíky a ručky. Abyste hrneček NUK Mini Magic Cup udrželi čistý a v bezpečí, ať už jste kdekoliv, součástí je ochranné víčko.  Hrneček je vyroben z vysoce kvalitního a odolného materiálu, neobsahuje BPA a je vyzdoben roztomilými motivy. Skládá se z několika jednotlivých dílů, které lze během chvilky rozložit a složit a jednoduše se čistí.  Naučit se samostatně pít je jedním z nejdůležitějších kroků ve vývoji miminka a je opravdovou výzvou, pokud jde o trpělivost a dovednost. Právě proto jsme vyvinuli hrnečky NUK Evolution Cups - hrnečky ve dvou velikostech a s různými nástavci na pití, které „rostou“ společně s dítětem. Díky široké škále možných kombinací nabízí tato řada hrnečků ten pravý hrneček pro každou učící fázi.  Každý nástavec je navržen tak, aby vyhovoval jednotlivým učícím fázím a bylo snadné ho se zvyšujícími se schopnostmi miminka vyměnit. Všechny tři nástavce jsou také zcela bezpečné proti vytečení. Díky tomu mají děti vždy takovou pomoc, jakou právě potřebují, a zároveň je učení se pít baví.  Hlavní vlastnosti:

\n 360° pitný okraj, díky kterému lze pít ze všech stran. S ergonomicky tvarovanými držátky pro snadné držení. Pojme 160 ml tekutiny, vhodné pro děti od 6 měsíců. Odolné proti vytečení s ochranným víčkem na cestování. Neobsahuje BPA. Jedinečný design. \nVýrobky NUK jsou vyvíjeny na základě medicínských vědomostí a na základě zkušeností matek. Proto jsou všechny výrobky NUK označené značkou „NUK zkušenost PLUS". Tato znalost, odvozená z pochopení všedního života maminek a porodních asistentek, odlišuje výrobky NUK od konkurence a zároveň přispívá k tomu, aby každý náš výrobek učinil mateřství nejkrásnějším obdobím v životě ženy.Když v roce 1956 představil NUK první ortodontický dudlík vyvinutý profesorem doktorem Baltersem a zubním lékařem Müllerem, byl položen základní kámen značky, jejímž jediným cílem bylo uspokojovat zvláštní potřeby matek a dětí. V průběhu uplynulých pěti desítek let přerostly znalosti, které NUK nashromáždil, do jedinečné pokladnice zkušeností.
Nakladatel: NUK
ISBN: 4008600350743
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..