Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Futbalové esá (slovensky)

Futbalové esá
31 %

186  Kč 268 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Aj Slováci jedného futbalistu mimoriadnych kvalít majú. Marka Hamšíka, výnimočného schopnosťami, technikou, dynamikou. Je dobré, že skúsení hráči ako Škrtel, Ďurica, Pekarík v slovenskej reprezentácii ťahajú mladších, ktorí sa popri nich môžu učiť. A je predpoklad, že do mužstva preniknú ďalší z úspešných mládežníckych reprezentácií, príde ku skĺbeniu so strednou generáciou a na 4-8 rokov bude zabezpečená kontinuita.

Hoci futbal je kolektívna hra, diváci vždy chodili na hviezdy, individuality. Bolo tak v časoch Di Stéfana, Genta, Bobbyho Charltona, Pelého či Eusébia a dodnes sa na tom nič nezmenilo. Porovnávať futbal spred päťdesiatich či štyridsiatich rokov so súčasným sa nedá. Napriek tomu si myslím, že vtedajšie hviezdy by ťahali svoje tímy aj v súčasnosti.

Veľké futbalové osobnosti boli vždy stredobodom pozornosti fanúšikov. Radi sa na nich pozerajú, chcú sa o nich dozvedieť čo najviac. Verím, že aj v tejto knižke sa dočítajú veľa zaujímavého o svojich idoloch.

Ladislav Petráš, účastník MS 1970, kapitán internacionálov Slovenska

Autor:
Nakladatel: FONI book s.r.o.
ISBN: 978-80-8188-023-0
Rok vydání: 2017
Jazyk : Slovenština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96
Mohlo by se vám také líbit..