Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Hra o trůny komiks 2

Hra o trůny komiks 2
20 %

111  Kč 139 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Ve druhém svazku grafického románu Hra o trůny George R. R. Martina se děj přenese z mrazivého severu, kde se levoboček Jon Sníh snaží najít si při službě na Zdi své místo mezi zahořklými vyděděnci a zatvrzelými zločinci… přes Královo přístaviště na dekadentním jihu, kde Johnův otec lord Eddard Stark slouží coby pobočník krále Roberta Baratheona, obklopen klubkem dvorských zmijí … až do barbarských zemí za Úzkým mořem, kde princezna Daenerys Targaryen našla ve vynuceném sňatku s dothrackým válečníkem Khalem Drogem nečekané: lásku a s ní poprvé v životě i moc.

Catelyn Stark mezitím obviní trpaslíka Tyriona Lannistera z pokusu o vraždu jejího zmrzačeného nejmladšího syna. Tyrion je zajat a uvězněn ve skalním vězení Eyrie, kde vládne Catelynina sestra, posedlá touhou pomstít se všem Lannisterům. Catelynino neuvážené jednání spustí lavinu násilných událostí, jejichž následky později otřesou světem v ten nejhorší možný okamžik. Protože teď není čas pro soukromé půtky a utišení žízně po krvi.

Autor:
Nakladatel: Pavel Dobrovský – BETA
ISBN: 978-80-252-2806-7
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 240
Zařazení: americké romány fantasy romány komiksy literární adaptace
Mohlo by se vám také líbit..