Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mera: Královna Atlantidy

Mera: Královna Atlantidy
31 %

277  Kč 399 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

V Atlantidě vládne krutý despota. Aquaman se musí skrývat. A jedinou naději podvodní říše drží v rukou snoubenka mořského krále, královna Atlantidy v exilu, Mera. Jenže Meřiny mimodimenzionální schopnosti už nefungují, jak by měly, takže bude muset shánět pomoc i na překvapivých místech, pokud má svůj adoptivní domov zachránit.\nMera se snaží zotavit se ze zranění, jejichž následkem jsou její jinak děsivě mocné schopnosti přinejlepším nespolehlivé. Musí se vyrovnat se svou minulostí a vypořádat se s hrozbou dalšího uchazeče o trůn, Aquamanova nevlastního bratra Orma. Zároveň se vydává na nebezpečnou pouť do svého domovského království Xebelu, aby tam našla spojence. Jenže v Xebelu, Atlantidě i na souši se dávají do pohybu nebezpečné plány a z Mery i jejích druhů se stávají pěšáci v nesmírně nebezpečné hře. Pokud chtějí přežít, nebo dokonce zvítězit, budou se muset naučit hrát.

\n

Scenárista série AQUAMAN DAN ABNETT (Strážci galaxie) a kreslíř LAN MEDINA (Mýty) se podívají na zoubek Meřinu současnému životu i minulosti a připravují půdu pro nepředstavitelnou budoucnost. To vše vás čeká v knize MERA: KRÁLOVNA ATLANTIDY, která obsahuje stejnojmennou šestidílnou minisérii.

\n
Autor:
Nakladatel: BB/art
ISBN: 978-80-7595-444-2
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 144
Mohlo by se vám také líbit..