Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Lipicáni, naše láska

Lipicáni, naše láska
12 %

265  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jedná se o jedinečnou celobarevnou fotografickou publikaci, která zavede čtenáře do malebné krajiny slovinského Krasu, v jehož srdci se nachází hřebčín Lipica. Prostřednictvím čtyřjazyčných textů - čeština, slovinština, angličtina, němčina - se čtenáři seznámí s touto kulturní památkou evropského i světového významu, která je již 430 let symbolem tradice chovu a výběru čistokrevných koní, a která je považována za kolébku plemene koní lipicánů. Kniha rovněž obsahuje báseň "Lipicáni", která pochází z tvorby známého slovinského básníka, filozofa, politika a spisovatele Edvarda Kocbeka (1904 - 1981). Celou knihu provázejí snímky (61 foto), které svým objektivem zachytil fotograf koní Dalibor Gregor, jenž v koních našel inspiraci a poslání. Kniha je vydaná u příležitosti výročí 430 let založní hřebčína Lipica.
Autor:
Nakladatel: Ing. Dalibor Gregor
ISBN: 978-80-903974-7-7
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96
Zařazení: fotografické publikace jubilejní publikace slovinská poezie lipicáni Kobilarna Lipica hřebčíny Lipica (Slovinsko)
Mohlo by se vám také líbit..