Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Znáš Boha Otce, Syna i Ducha svatého?

Znáš Boha Otce, Syna i Ducha svatého?
8 %

174  Kč 190 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jsme pozváni poznávat svět i člověka vstupem do vnitřního života trojjediného Boha. Čím bezprostředněji zakoušíme tajemství Jeho života, tím méně máme potřebu převádět hodnoty na vyhrocené moralizování. Zakoušená krása Božího života totiž dopřává harmonii životu lidskému. Spojujeme tedy tři studie kardinála Špidlíka, nesené tázáním po poznatelnosti a zakusitelnosti božských osob, v jeden redakční celek. Z něj pak více vyplynou lahodné inspirativní souvislosti. Jsme pozváni poznávat svět i člověka vstupem do vnitřního života trojjediného Boha. Čím bezprostředněji zakoušíme tajemství Jeho života, tím méně máme potřebu převádět hodnoty na vyhrocené moralizování. Zakoušená krása Božího života totiž dopřává harmonii životu lidskému. Spojujeme tedy tři studie kardinála Špidlíka, nesené tázáním po poznatelnosti a zakusitelnosti božských osob, v jeden redakční celek. Z něj pak více vyplynou lahodné inspirativní souvislosti.
Autor:
ISBN: 80-86715-45-0
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 178
Zařazení: sebrané spisy studie křesťanský život Bůh a člověk duchovní život katolická teologie Duch svatý Bůh Otec Bůh Syn dogmatika
Mohlo by se vám také líbit..