Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jezuitský návod takmer na všetko (slovensky)

Jezuitský návod takmer na všetko
24 %

340  Kč 448 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Dobre a radostne prežiť život je umením, ktorému sa učíme po celý život. A sme vďační za každú radu, za každý návod. Americký jezuita James Martin SJ v tejto knihe ponúka jezuitský návod. Jezuiti ho zdedili od svätého Ignáca, rytiera, mystika a svätca, ktorý žil v šestnástom storočí. „Ignácov spôsob napredovania,“ ako píše James Martin, „spočíva v hľadaní slobody: slobody stať sa tým, kým máme byť, slobody dávať a prijímať lásku, správne sa rozhodovať, vnímať krásu sveta a tajomstvo Božej lásky. Tento návod vychádza z toho, čo svätý Ignác zanechal vo svojich dielach, ale i z tradície, praxe a duchovných skúseností, ktoré si jezuitskí kňazi a bratia odovzdávali z generácie na generáciu.“ James Martin pozýva čitateľa na dobrodružnú, často dojímavú, no aj humornú cestu, ktorou prešiel on a jeho priatelia vďaka jezuitskej spiritualite.
Autor:
Nakladatel: Spoločnosť Ježíšova DOBRÁ KNIHA (Tr)
ISBN: 978-80-7141-736-1
Rok vydání: 2012
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 496
Zařazení: příručky příběhy křesťanský život Bůh a člověk křesťanská modlitba duchovní cesta ignaciánské exercicie jezuitská spiritualita
Mohlo by se vám také líbit..