Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bible Slovo na cestu se zipem

Bible Slovo na cestu se zipem
21 %

546  Kč 690 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Slovo na cestu je čtivý, jasný a srozumitelný překlad Bible. Převádí do současné moderní češtiny teologické výrazy a formulace, které mohou být dnešnímu člověku vzdálené. Pomáhá tak čtenáři pochopit myšlenky a smysl původního biblického textu.

Velkou oblibu si získal nejen mezi začínajícími, ale i zkušenými čtenáři Bible. Ti oceňují, že mohou lépe číst i delší oddíly najednou, a objevovat tak nové souvislosti. SNC je českou obdobou populárních překladů The Living Bible a Hoffnung für alle, případně Good News Bible nebo Gute Nachricht Bibel.

Revidovaný text Nového zákona vyšel v roce 2000. Překlad Starého zákona vycházel postupně v edici Průvodce životem spolu s výkladovými poznámkami k biblickému textu. Překlad celé Bible v jednom svazku vychází až nyní v nové moderní grafické úpravě včetně světově proslulých ilustrací od Annie Vallottonové.

Stránky této Bible jsou vytištěny dvoubarevně, orientační výřezy umožňují snadnější vyhledávání jednotlivých knih. Bibli se zipem jednoduše zavřete jako tašku, takže se její stránky nepoškodí.

Nakladatel: Česká biblická společnost
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Jiný materiál potahu
Počet stran: 1140
Mohlo by se vám také líbit..