Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Škola ohně

Škola ohně
23 %

551  Kč 713 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
KURZ ŠKOLY OHNĚ REINHARDA BONNKEHO V KNIŽNÍ PODOBĚ 20 lekcí, které vás vyzbrojí pro efektivní získávání ztracených a evangelizaci. Bůh je stravující oheň a Bůh je láska. Boží dotek nás rozehřívá a rozdmýchává, dokáže podpálit i mokré dřevo. Kdybychom nebyli zapáleni, nemohli bychom zprostředkovávat Boží charakter ostatním. Škola ohně je postavená na Bibli a je celá o biblickém Bohu ohně, který nás křtí ohněm a vysílá nás kázat dobrou zprávu všemu stvoření. Tento studijní materiál přináší kvalitní biblické vyučování. Jeho cílem je zapálit každého křesťana k tomu, aby se stal efektivním v získávání ztracených a byl vášnivým rybářem lidí. Škola ohně přináší křesťanům po celém světě vynikající vyučování týkající se osobní i organizované evangelizace. Pomůže vám převést vaše povolání a vášeň pro získávání ztracených v účinnou akci.
Nakladatel: Pavlína Petřinová - Studio Petřina
ISBN: 978-80-904039-7-0
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 170
Zařazení: populárně-naučné publikace evangelizace Bůh a člověk křesťanská víra biblická interpretace biblické citáty vnitřní konverze duchovní dary evangelikalismus
Mohlo by se vám také líbit..