Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Jonáš

Jonáš
5 %

94  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Originálně výtvarně pojatá kniha kázání. Deset kázání o Jonášově útěku a cestě do Ninive se stává čtenáři překvapivě současným průvodcem na cestě, kde může nalézt své životní poslání a místo. Ilustrace mladé brněnské výtvarnice nepředstavují jen odpověď zaujatého posluchače, ale též další svébytnou interpretační rovinu. Čtenář je osloven příběhem a inspirovaným kazatelem a znovu ponoukán ilustrátorkou: Koukej, jak ještě s tebou může příběh zatočit! Originálně výtvarně pojatá kniha kázání. Deset kázání o Jonášově útěku a cestě do Ninive se stává čtenáři překvapivě současným průvodcem na cestě, kde může nalézt své životní poslání a místo. Ilustrace mladé brněnské výtvarnice nepředstavují jen odpověď zaujatého posluchače, ale též další svébytnou interpretační rovinu. Čtenář je osloven příběhem a inspirovaným kazatelem a znovu ponoukán ilustrátorkou: Koukej, jak ještě s tebou může příběh zatočit! Originálně výtvarně pojatá kniha kázání. Deset kázání o Jonášově útěku a cestě do Ninive se stává čtenáři překvapivě současným průvodcem na cestě, kde může nalézt své životní poslání a místo. Ilustrace mladé brněnské výtvarnice nepředstavují jen odpověď zaujatého posluchače, ale též další svébytnou interpretační rovinu. Čtenář je osloven příběhem a inspirovaným kazatelem a znovu ponoukán ilustrátorkou: Koukej, jak ještě s tebou může příběh zatočit!
Autor:
Nakladatel: Eman
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: vázaná
Počet stran: 96
Zařazení: křesťanský život Bůh a člověk křesťanská víra biblická interpretace biblické události biblické citáty kázání Bible. protestantské učení proroci
Mohlo by se vám také líbit..