Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Keltské křesťanství

Keltské křesťanství

215  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jak již název napovídá, věnuje se publikace Gorazda J. Vopatrného významnému a zajímavému tématu křesťanství u Keltů v raném středověku. Pojednání o autentickém duchovním životě v keltském prostředí začíná líčením života a působení starých druidů. Dále se čtenář seznamuje se dvěma významnými keltskými světci - sv. Patrikem a sv. Columbou. V následujících kapitolách autor ukazuje, jak se díky působení řady duchovních začalo od 6. století keltské křesťanství postupně rozšiřovat v oblasti severního Atlantiku a na evropském kontinentě. Nechybí ani rozbor bohoslužebného života keltských křesťanů a keltského křesťanského umění. Závěr knihy je věnován specifické intelektuální kultuře keltského křesťanství.
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 164
Zařazení: studie křesťanství Keltové křesťanské umění křesťanští světci církevní dějiny náboženský život křesťanská spiritualita křesťanství a kultura keltské umění keltské křesťanství
Mohlo by se vám také líbit..