Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 18.04
PPL Čtvrtek 18.04
Osobní odběr Pátek 19.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Czech open - Pardubický fenomén

Czech open - Pardubický fenomén
15 %

247  Kč 290 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Prvotina mezinárodního velmistra Sergeje Movsesjana a již třetí kniha mezinárodního mistra Lukáše Klímy.
Největší šachový festival na světě - CZECH OPEN oslavil letos krásných 20 let a k tomuto výročí se autoři rozhodli vydat knihu, která nás provede průběhem těchto let a ukáže čtenářům zákulisí celého festivalu.
Na co se můžeme těšit? Tak především na nejlepší partie sehrané na festivalu, komentované jedním z předních světových velmistrů Sergejem Movsesjanem. Dále pak nová kniha poslouží jako učebnice taktiky, protože v ní najdete sérii diagramů ve formě testu a můžete tak vyzkoušet své šachové síly, zda pozice vyřešíte stejně, jak se to podařilo špičkovým velmistrům v Pardubicích.
Kdo má rád povídání o šachistech, veselé historky a zajímavosti z pořadatelského zákulisí, tak ten nebude v žádném případě ochuzen a určitě si při čtení přijde na své.
Jako bonus se v knize objeví mnoho zajímavých fotek a také názory špičkových velmistrů na turnaj v Pardubicích.
Autor:
Nakladatel: Žár
ISBN: 978-80-86725-07-9
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Brožovaná/paperback
Počet stran: 184
Zařazení: informační publikace šachové partie šachy šachové úlohy šachové turnaje Pardubice (Česko) Czech Open - Mezinárodní festiva