Bezpečnost pokrmů v gastronomii
15
%
408 Kč 483 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace přináší přehled nových právních povinností, srozumitelnou formou vysvětlené minimální znalosti nezbytné pro orientaci ve zdravotních nebezpečích, které vznikají při přípravě a manipulaci se surovinami, polotovary a pokrmy. Obsahuje základní požadavky správné výrobní a hygienické praxe, vysvětluje principy systému kritických bodů a jednoduchým způsobem vykládá postup zavádění tohoto systému v provozech společného stravování.
| Autor: | Michal Voldřich |
| Nakladatel: | České a slovenské odbor.nakl. |
| ISBN: | 80-903401-0-5 |
| Rok vydání: | 2006 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 184 |
| Zařazení: | příručky • právní předpisy • hygiena potravin • společné stravování • kontrola potravin |
