Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Bezpečnost pokrmů v gastronomii
15 %

408  Kč 483 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace přináší přehled nových právních povinností, srozumitelnou formou vysvětlené minimální znalosti nezbytné pro orientaci ve zdravotních nebezpečích, které vznikají při přípravě a manipulaci se surovinami, polotovary a pokrmy. Obsahuje základní požadavky správné výrobní a hygienické praxe, vysvětluje principy systému kritických bodů a jednoduchým způsobem vykládá postup zavádění tohoto systému v provozech společného stravování.
Autor:
Nakladatel: České a slovenské odbor.nakl.
ISBN: 80-903401-0-5
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 184
Zařazení: příručky právní předpisy hygiena potravin společné stravování kontrola potravin