Od medu k perníkům
102 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Z autorčina celoživotního zájmu o lidové tradice
vychází rovněž kniha o perníku, zabývající se jeho historií a
estetickou stránkou. Seznámíte se v ní i s pamětníky a osobnostmi,
jimž se toto lidové řemeslo a umění stalo součástí života. Nechybí
ani zajímavosti o medu, který je nezbytnou ingrediencí, a dávné i
současné receptury, podle nichž můžete tvořit i vy.
| Autor: | Vlasáková Olga |
| Nakladatel: | Doplněk |
| ISBN: | 978-80-7239-216-2 |
| Rok vydání: | 2007 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | 1 x kniha |
| Počet stran: | 154 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • perníky • lidové pečivo • perníkářství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kazatel
Goliáš Marek
-
Revizionisté, progresivisté a tradici...
Martin Polášek
-
Interview 1
Alexandr Kramer
-
Evoluční ontologie kultury a problém ...
Josef Šmajs
-
I Marx i Havel
Jaroslav Šabata
-
Architekt ledových snů
Marc Petit
-
Odpady
Thomas Hylland Eriksen
-
Paměť a místo
Veselý, Martin; Rokoský, Jaroslav
-
Potemnělé větve
Nikolaj Frobenius
-
Mýlit se je božské
Blahut, Petr
-
Korupce v komunistickém režimu a v pr...
Vladimír Naxera
-
Pět let tátou
Bjarte Breiteig
-
Tyranie okamžiku
Thomas Hylland Eriksen
-
Komunistická strana Československa
Jitka Vondrová
-
(Ne)bezpečnosť ako povolanie
Ľubomír Lupták
-
53. týden
Ravatn, Agnes
