Grilování - Recepty, techniky, náčiní
20
%
361 Kč 449 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1525-8 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 336 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stingl Miloslav. Biografie cestovatel...
Chroust, Adam
-
Střet civilizací
Samuel P. Huntington
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Exotem na této zemi
Ladislav Heryán
-
Pravdivý příběh skupiny Bilderberg
Daniel Estulin
-
Nový Světový řád
A. Ralph Epperson
-
Tajné společnosti
Jan van Helsing
-
Predator
Martin J., Matt
-
Vyhnání
Michaela Peroutková
-
Dnes trochu umřeme
Askwith, Richard
-
Bídníci.cz
Jiří Zídek
-
Češi na vlásku
Kuras, Benjamin
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika