Grilování - Recepty, techniky, náčiní
20
%
361 Kč 449 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1525-8 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 336 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Fit recepty
-
Fit Recepty - Jednoduché, zdravé, chu...
Lucia Wagnerová
-
Domácí krabičková dieta 2
Alena Doležalová
-
Heile deinen Darm!
Boynton, Hilary
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Tak chutná štěstí - Bez použití rafin...
Jonáš Josef, Kuchař Jiří,
-
Živá strava Mé nejlepší recepty
Věra Talandová
-
Léčivá čínská kuchyně
Zhuo Zhao
-
TOFU zdravě bez cholesterolu
Pavla Momčilová; Jaromír Kaloš
-
Dieta do kapsy
Lenka H. Kořínková
-
Dieta pro Vášnivé megajedlíky
Lenka Kořínková
-
Nemoci žlučníku a žlučových cest
Olga Mengerová; Olga Marečková
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika