Grilování - Recepty, techniky, náčiní
20
%
361 Kč 449 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1525-8 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 336 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ruce pryč od této knihy
Jan van Helsing
-
THOVT – projekt lidstvo
Kerstin Simoné
-
Učebnice čarodějnictví a magie
Thea
-
Čarodějnická kniha kouzel
Melanie Marquis
-
Muzeum záhad
Arnošt Vašíček
-
Kniha kouzel
Zuzana Antares
-
Plejádská světelná terapie
-
Největší záhady světa
Lucy Doncaster
-
Keltská přírodní magie
Scott Cunningham
-
Nedobytná šifra
Arnošt Vašíček
-
Šumava ještě tajemnější
Veronika Rubínková
-
Tajemství ďáblovy bible
Arnošt Vašíček
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika