Grilování - Recepty, techniky, náčiní
20
%
361 Kč 449 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1525-8 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 336 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Dostálová Jana, Málková Iva,
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Vladimír Dyk
-
500 veganských receptů
Celine Steen
-
Tao zdravého stravování - Dietní moud...
Bob Flaws
-
Vaříme dětem chutně a zdravě
Peter Horan
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční ...
Eva Střihavková
-
Nastávající a kojící maminky si vaří ...
Judita Hofhanzlová
-
Ájurvédské recepty pro zdraví
David Frej
-
Krevní skupina 0
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika
-
Harry Potter 1 - Ilustrovaná edícia
Rowlingová Joanne K.