Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1543-2 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | obrazové publikace • příručky • příprava jídel • aranžování jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kupec benátský
William Shakespeare
-
Eliška Přemyslovna
Hana Whitton
-
Řeka bohů IV - Vnitřní oko
Wilbur A. Smith
-
Jmenuji se Červená
Orhan Pamuk
-
Cesta do Jeruzaléma
Jan Guillou
-
Cesta na Praděd
Ludvík Vaculík
-
Anna Česká
Hana Whitton
-
HHhH Himlerův mozek se jmenuje Heydrich
Binet Laurent
-
Soukromá válka
Barbara Cleverly
-
Bouřlivý čas
Charlotte Link
-
Mandlová madona
Marina Fiorato
-
Korsický lev a francouzská holubice
Robert Tingel
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika