Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1543-2 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | obrazové publikace • příručky • příprava jídel • aranžování jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Goji - jagody życia. Odporność, wital...
Baginski Boido J., Sharamon Shalila
-
Wegańskie inspiracje ze smakiem. Pros...
Houghton Karen
-
Naturalne leczenie boreliozy
Storl Wolf-Dieter
-
Srebro koloidalne jako lek
Kuhni Werner, Holst Walter
-
Poradnik leczenia bólu
Andrzej Żak
-
Nie jedz tego! Szkodliwe składniki &a...
Grimm Hans-Ulrich
-
Dieta antycellulitowa
Kosowicz Ewa
-
Vademecum uzdrawiania z raka
Rolińska Danuta
-
Vademecum naturalnego zdrowia
Moritz Andreas, Hornecker John
-
Kuracja życia metodą dr Clark
Clark Hulda
-
Wyleczyłem się z Parkinsona
Manfred J. Poggel
-
Przepisy i porady zdrowotne doktor Clark
Clark Hulda
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika