Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
| Nakladatel: | IKAR |
| ISBN: | 978-80-249-1543-2 |
| Vazba: | Vázaný |
| Počet stran: | 176 |
| Zařazení: | obrazové publikace • příručky • příprava jídel • aranžování jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vojenská příručka přežití
Chris McNab
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Porodní sestra z Osvětimi
Magda Knedler
-
Tanky a bojová vozidla 2.světové války
Leland S. Ness
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Nezapomeň na zlé časy
Günter K. Koschorrek
-
Řeka bohů - Faraon
Wilbur Smith; Tom Harper
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Škorpion
Jiří Fencl
-
Manuál obranné střelby II - Defenzivn...
Pavel Černý
-
Vojenský a policejní odstřelovač
Mike R. Lau
-
Outlander
Gabaldon Diana
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne
-
Panský dům a jeho dědictví
Jacobs Anne
-
Sen porodní báby 5
Sabine Ebert
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
