Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1543-2 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | obrazové publikace • příručky • příprava jídel • aranžování jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
A Game of Thrones: the Story Continue...
George R.R. Martin
-
Mnich, který prodal své ferrari
Robin S. Sharma
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Bábovky
Radka Třeštíková
-
Léto
Rotraut Susanne Bernerová
-
Muž, který chtěl být šťastný
Laurent Gounelle
-
Špalíček veršů a pohádek
František Hrubín
-
Zima
Rotraut Susanne Bernerová
-
The Sun and Her Flowers
Kaur Rupi
-
Podzim
Rotraut Susanne Bernerová
-
Kmotr Mrázek Trilogie
Kmenta Jaroslav
-
Poslední Aristokratka
Evžen Boček
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Život ve stínu….
Juhanová Julie, Štroblová Soňa
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne