Kraj. spec.: Krkonošská a podkrk.kuchyně
19
%
185 Kč 229 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1901-0 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika
-
Harry Potter 1 - Ilustrovaná edícia
Rowlingová Joanne K.
-
Ako si zostaviť rodokmeň
Tettinger, Juraj Snopek Marek
-
Som mama
Farkašová Kristína
-
Harry Potter 5 - A Fénixov rád, 2. vy...
Rowlingová Joanne K.
-
Harry Potter 3 - A väzeň z Azkabanu, ...
Rowlingová Joanne K.
-
Hypnotizér
Lars Kepler