Vepřové maso - rychle & chutně - 3. vydání
54 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin.
- více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání
- obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin)
- u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci
- tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a oC)
- přehledný rejstřík receptů na konci knihy
Nakladatel: | Rebo |
ISBN: | 978-80-255-0166-5 |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 48 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla • vepřové maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak to funguje v přírodě - Podívej se...
Daynes Katie, Tate Russell
-
Honzíkova cesta
Bohumil Říha
-
DO-RE-MI 1 Zpěvník pro předškoláky
Marie Lišková
-
Moje první čtení
Havlíková Magda
-
Malované čtení
Jiří Havel; Lenka Vybíralová
-
První obkreslovací kartičky - Zvířátka
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Vše o autech
Andrea Erne, Wolfgang Metzger
-
Staré řecké báje a pověsti
-
Šmalcova abeceda
Petr Šmalec
-
Jak se máš, Eliško?
Sunková Lucie
-
Tajemství srdce
Váchová Šárka
-
Kouzelná třída, příběh pokračuje
Pospíšilová Zuzana, Trsťan Drahomír
-
100 pokladů naší planety: Národní parky
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Poslechni si a pohlaď: Veselá farma
Kolektiv Autorů
-
Poslechni si a pohlaď: Nezkrotná džungle
Kolektiv Autorů
-
Zvířata v jejich přirozeném prostředí
John Farndon