Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
362 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
| Autor: | Martin Jiskra |
| Nakladatel: | IKAR |
| ISBN: | 978-80-249-1664-4 |
| Vazba: | Vázaný |
| Počet stran: | 176 |
| Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Subjektivní tělo a život
Martin Jiskra
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Trhlina
Jozef Karika
-
Harry Potter 1 - Ilustrovaná edícia
Rowlingová Joanne K.
-
Analfabetka, ktorá vedela počítať
Jonas Jonasson
-
Som mama
Farkašová Kristína
-
Harry Potter 5 - A Fénixov rád, 2. vy...
Rowlingová Joanne K.
-
Harry Potter 3 - A väzeň z Azkabanu, ...
Rowlingová Joanne K.
-
Hypnotizér
Lars Kepler
-
Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vy...
Gray John
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Harry Potter 1 - A kameň mudrcov, 3. ...
Rowlingová Joanne K.
-
Da Vinciho kód
Brown Dan
-
Harry Potter 6 - A polovičný princ, 2...
Rowlingová Joanne K.
-
Romeo a Júlia
Shakespeare William
-
Křížovky – vtipy, citáty, hádanky a k...
Beer Jan
