Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 23.05
PPL Pátek 23.05
Osobní odběr Pondělí 26.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

362  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Autor:
Nakladatel: IKAR
ISBN: 978-80-249-1664-4
Vazba: Vázaný
Počet stran: 176
Zařazení: jídla kuchařské recepty
Mohlo by se vám také líbit..