Můj divotvorný hrnec
25
%
203 Kč 269 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jaroslav Sapík zcela záměrně již desetiletí navazuje na tradice měšťanské kuchyně, která ve své nejlepší podobě patřila ke špičce evropské gastronomie. Jeho nová česká kuchařka představí klasickou i moderní českou kuchyni založenou především na domácích produktech. Její členění zdůrazňuje chuťovou pestrost i moderní kuchařské trendy i hlediska racionální výživy. Jaroslav Sapík představí nejen přes 40 receptů, ale zároveň představí historii české kuchyně, upozorní na její přednosti, na něž je dobré navazovat, nevyhne se však ani současným negativním prvkům. Kapitoly o historii doprovázejí dobové fotografie a dokumenty, staré, často rodinné recepty a osobní vzpomínky autora této výjimečné kuchařky.
Autor: | Sapík Jaroslav |
Nakladatel: | Mladá fronta |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zdravá vánoční kuchařka
Veselá Iva
-
Od pondělí do pátku 2 - Rychlé večeře...
Jana Vašáková
-
Jedlá semena z přírody
Höller, Anke
-
České minipivovary - Kapesní průvodce...
Stratilík, Ondřej
-
Emma a šéfkuchaři
Danuše Siering, Kateřina Černá, Karin Zadrick, Veronika Jonášová
-
Trvanlivé produkty z bylin
Marina Westermann, Marina Westermannová, Petra Rehm-Hugová
-
Po italsku do hubky - Pár receptů a l...
Kučíková Marta
-
Tak vařím já
Markéta Hrubešová
-
Deník mimoňky 10 - Příběhy nehorázný ...
Russellová Rachel Renée
-
Jmenuju se Tomáš
Kars Ota
-
Dědečku, vyprávěj - Etiketa pro kluky...
Špaček Ladislav
-
Škorpilova škola běhání
Miloš Škorpil
-
Deník mimoňky 9 - Příběhy nehorázný p...
Russellová Rachel Renée
-
Vypadni z mýho života!
Marta Davouze
-
Cesta k vojenské zdatnosti - Nároky v...
Stillwell Alexander
-
Běhej, nebo zemři - Tajemství nejrych...
Jornet Kilian