Bar do kapsy - Průvodce koktejlovou planetou
20
%
159 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Po době ledové, kamenné, železné a bronzové vládne světu doba koktejlová. Je zdrojem mnohých radostí a někdy také starostí – na obou stranách barového pultu. Zatímco pro stranu barmanů vznikly již stovky příruček, pro stranu hostů vlastně ani jedna. Přitom otázek a pochybností tu je spousta! Pít koktejl brčkem nebo přímo ústy? Sníst třešničku před napitím nebo až po něm? A co tím barman myslí, když se ptá, zda si přeji koktejl suchý nebo polosuchý? Co znamená on the rocks? Proč v jednom baru mám ve sklenici s Mojitem drcený led a v jiném jednu obrovskou ledovou hroudu? Jak
se má člověk vyznat v barovém menu, v němž je na tři stovky koktejlů? Jak to, že London Dry Gin nemusí být nutně vyroben v Londýně?
Odpovědět je ambicí knížky autora, jenž působil za barovými pulty téměř čtyřicet let.
Autor: | Mikšovic Alexandr |
Nakladatel: | Mladá fronta |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 264 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • míšené nápoje • podávání nápojů • příprava nápojů |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dnes trochu umřeme
Askwith, Richard
-
Matthäus Hetzenauer - nejlepší odstře...
Kaltenegger, Roland
-
Československý odboj za druhé světové...
František Emmert
-
Jižní Čechy krásné i zrádné
Lakosil, Jan
-
Květnové vítězství - Konec skupiny ar...
Tomáš Jakl
-
Nové toulky mezi Vltavou a Sázavou - ...
Václav Šmerák
-
Z deníku kontrarevolucionáře
Pavel Kohout
-
Německé odstřelovačské pušky
Wacker, Albrecht; Vries, Guus de
-
Deset let s Václavem Havlem
Ladislav Špaček
-
Holocaust
František Emmert
-
Šťastné blues aneb Z deníku Jaroslava...
František Cinger
-
Zábavný život v L.A.
Liz Goldwyn
-
Prostory a dialogy Evy Jiřičné
Karel Hvížďala
-
Šumava 1938 - Německá okupace v dobov...
Jan Lakosil
-
GDPR snadno a přehledně
Staňková, Lucie
-
Přiměřená sebeobrana: Efektivní rozho...