Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto
                        
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                                                 11
                            %
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                        
                                            
                                                                                
                                        
                                    
                                
                                                                            
                        
                            
                            
                                            
                    
                                                                
                    
                                            178 Kč 199 Kč
                                                
                                                                                                    
                                                    Expedujeme 1 až 2 dny
                                                
                                            
                                        
                                Sleva až 70% u třetiny knih
                            
                        
                                        Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla.
                                    
                                                                | Autor: | Michopulu Hanka | 
| Nakladatel: | Michopulu Hana | 
| Vazba: | Vázaný | 
| Počet stran: | 280 | 
| Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • zeleninová jídla • ovocná jídla | 
Mohlo by se vám také líbit..
        
    
    
    
 
             
	 
                         
                     
                                    