O sýrech - Správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji
11
%
177 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací.
Autor: | Fiona Beckett |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-686-2 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • kuchařské recepty • sýry • sýrová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Mražený jogurt - Poháry s mraženými j...
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Moje skvělé recepty z francouzského b...
Weberová Anne-Katrin
-
Letní kuchyně plná slunce a vůní
Tanja Dusy
-
Česká kuchyně (rusky)
Filipová Lea
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
Ottolenghi Yotam
-
Jak chutná dolce vita - Klasické i mo...
Eleonora Galassová
-
A Cook's Book
Slater, Nigel
-
Gordon Ramsay´s Ultimate Home Cooking...
Gordon Ramsay
-
Save with Jamie (anglicky)
Jamie Oliver
-
Bestiář Harryho Pottera
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Harry Potter and the Philosopher´s S...
J. K. Rowling
-
Harry Potter - Magická místa z filmů
Revensonová Jody
-
Fifty Shades of Grey 4
James E. L.
-
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
J. K. Rowling
-
Harry Potter - Panoptikum postav
Revensonová Jody
-
Harry Potter and the Chamber of Secrets
J. K. Rowling