Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
123 Kč 129 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
| Autor: | Pavla Momčilová; Pavla a Kol. Momčilová; Pavla Momčilová |
| Nakladatel: | Medica Publishing |
| ISBN: | 80-85936-44-5 |
| Rok vydání: | 2003 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 116 |
| Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pšenice špalda • ječmen |
Další knihy z edice Pavla vaří a peče zdravě
