Moderní česká kuchařka
18
%
246 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Dopřejte si českou kuchyni, a nebojte se, že je údajně nezdravá. Jak píše autorka, pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově připravená strava, tvářící se jako zdravá, leč obohacená konzervanty. Úspěšná brněnská výživová poradkyně vám předkládá recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějšíchnašich jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří!
Autor: | Monika Lazarová, Věra Lazarová |
Nakladatel: | Cpress |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná s laminovaným potahem |
Počet stran: | 180 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zelená kosmetika
Michaela Suchá
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
Schmid, Sandra
-
Moderní indická kuchařka
kolektiv
-
Libování v kuchyni
Libuše Langmannová
-
Fit s Marcelou 2
Marcela Hrbáčková
-
Fermentujeme se Superkvašáky
Eva Beránková
-
Medvědí kuchařka
Kristýna Hrubešová
-
Hrátky s těstem
Iva Trhoňová
-
Foodstyling
kolektiv
-
Těstoviny - kuchařka
Barbora Říhová
-
Neber to jídlo tak vážně
Týna Skalická
-
Rychlé fit recepty
Blanka Malchárková
-
Atlas polévek
Světlana Synáková
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
Petra Burianová
-
Koláče Chez Lucie
Lucie Dvořáková
-
Super jednoduché veganské sýry
Janice Buckingham