Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 25.04
PPL Čtvrtek 25.04
Osobní odběr Pátek 26.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
28 %

144  Kč 199 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Stopa
ISBN: 978-80-88063-00-1
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 160
Zařazení: jídla kuchařské recepty gastronomie regionální výrobky
Mohlo by se vám také líbit..