Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.10
PPL Pondělí 13.10
Osobní odběr Úterý 14.10
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Saturday Pizzas from the Ballymaloe Cookery School

 Saturday Pizzas from the Ballymaloe Cookery School
11 %

447  Kč 501 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Artisan pizzas with delicious, seasonally inspired toppings are the focus of this exciting new book co-authored by Philip Dennhardt, the pioneer of Saturday Pizzas, and Kristin Jensen, one of Ireland's most prestigious food writers.
Autor:
Nakladatel: Ryland, Peters & Small Ltd
ISBN: 9781849758826
Rok vydání: 2017
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..